WhatsApp
Telefon
Uzun Dönem Oto Kiralama Daha Fazla Tasarruf Sağlar!

Türkiye'de Oto Kiralama söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok Araç Kiralama seçeneği mevcuttur. Fakat; birkaç dolar tasarruf sağlamak istiyorsanız, Uzun Dönem Eco Oto Kiralama hizmetlerine göz atmalısınız.

Şöyle düşünün, 100 AED fiyatına bir günlüğüne oto kiralıyorsanız, haftada yada ayda birden fazla araç kiralayarak maliyetiniz artacaktır. Uzun dönemde, olması gerekenden fazlasını ödersiniz. İlk başta fark bariz anlaşılmayabilir, fakat; her araç kiraladığınızda ödediğiniz ekstra ücretleri toplamaya çalışırsanız, maliyet bütçenize önemli ölçüde zarar verecektir.

Türkiye'de aylarca oto kiraladığınızda, çoğu bayi özel indirimler sunacaktır. Toptan eşya almak gibi ne kadar çok ödeme yaparsanız yada ne kadar uzun süre araç kiralarsanız, o kadar fazla indirim alacaksınızdır.

Uzun Dönem Rent a Car Hizmeti
Rent a Car hizmeti veren firmalar neden araçlarını uzun dönem kiralamak isteyen müşterilere indirim yapmak istiyor?, Bunun sebebi, sürekli gelir akışı elde etmeleridir. Otomobillerini park ederek para kaybetmek yerine, müşterisine Rent a Car hizmeti sağlayarak yolda olmasını tercih etmektedirler. Daha az fiyat için olsa da, en azından aylık olarak kesin gelir kaynağı sağlamaktadırlar.

Aklınıza takılan diğer soru da, ''Neden Rent a Car Hizmeti yerine satın almıyorsunuz?'' olabilir. Bu iyi soru birçok kişinin aklında düşünülmektedir. Birincisi, araç satın almak daha fazla zaman, para ve çaba gerektirecektir. Özellikle Türkiye'de daimi ikametgahı bulunmayanlar için, yasaların yerleşik olması kendi otomobillerini edinmesinde çok katı olabileceğinden, Rent a Car hizmeti daha makul gelmektedir.

Ayrıca, yapılan araştırmalar gösteriyor ki Uzun Dönem Rent a Car hizmeti, sahip olmaktan daha ekonomik olmaktadır. Uygun Oto Kiralama ile yeni araç kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Türkiye'de Ucuz Araç Kiralama seçenekleri bulunması ve şirket tarafından bakımları yapılması müşteriye avantaj sağlamaktadır.

Araç tescili ve sigorta gibi çeşitli masraflar artık sizin sorumluluğunuz içerisinde olmamasıyla, çok rahat edersiniz. Rent a Car hizmeti alarak sizin için kolay ve zahmetsiz olacaktır. Uğraşmanız gereken daha az seçenek olmasıyla birlikte Araç Kiralama, satın almanıza kıyasla daha hızlı olacaktır.